پيراشكي با كرم وانيلي

مواد لازم:
پودر خمير مايه يك قاشق غذاخوري
آرد نيم كيلو
وانيل نوك قاشق چاي خوري
شير ولرم يك دوم پيمانه
ماست سفت و شيرين يك دوم پيمانه
تخم مرغ يك عدد
شكر شش قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا مايه خمير و شير ولرم و يك قاشق از شكر رو مخلوط و ميزاريم عمل كنه. در يك كاسه ي بزرگ ماست ، تخم مرغ ، وانيل و باقي شكر رو با همزن دستي ميزنيم . مايه خمير عمل آمده را اضافه و كم كم آرد را ميريزيم تا خمير نرمي داشته باشيم . خمير را پنج دقيقه ورز ميدهيم بعد روشو را پوشونده تا استراحت كنه .بسته به گرماي محيط يك تا دوساعت طول ميكشه.بعد استراحت با يك دقيقه ورز دادن پف خمير را گرفته ، خمير را با وردنه باز كرده و به ضخامت يك سانت با كاتر گرد قالب ميزنيم و در سيني ارد پاشي شده با كمي فاصله ميچينيم . دوباره روي سيني را پوشانده و نيم ساعت ديگر استراحت ميدهيم . بعد در روغن داغ با حرارت متوسط رو به پايين به صورت شناور سرخ ميكنيم سپس در صافي ميزاريم تا روغنش گرفته شه بعد از پهلو شكافته و كرم ميماليم .
طرز تهيه كرم وانيلي :
چهار قاشق غداخوري شكر ،يك قاشق غذاخوري نشاسته ي ذرت ( سفيد رنگه و در لوازم قنادي فروشي موجوده ) و
دو قاشق غذاخوري آرد رو با يك پيمانه شير سرد مخلوط كرده و يك عدد تخم مرغ اضافه با همزن يك دست كرده و روي حرارت ملايم مدام هم بزنيد تا سفت و غليظ بشه . حرارت رو خاموش و بيست گرم كره و يك چهارم قاشق چاي خوري وانيل اضافه و مخلوط كنيد .

اين دستور پخت رو خانم فريبا صفري يكي از كدبانوهاي نمونه ارسال كردند كه كمال تشكر رو از ايشون داريم.

instagram:fariba_ss

لينك هاي مرتيط :

سرويس چيني

سماور

سرويس قابلمه

لوستر

چاي خوري

كتري وقوري

منبع: سايت خورجينك


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي, شيريني و كيك, شيريني پزي , پيراشكي

تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1395 | 9:29 | نویسنده : تک سیستم |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال